Najmočnejša industrijska čistila za najbolj trdovratno umazanijo.

Preverite industrijske izdelke za čiščenje Dianos. Nemško znanje in slovenske izkušnje so zagotovilo, da bo v vaši industriji dejansko čisto.

DIANOS LAVANDA
za čiščenje talnih površin.

To koncentrirano čistilno sredstvo je primerno za dnevno čiščenje in vzdrževanje čistoče vseh vodo-odpornih površin. Najbolj ga boste lahko uporabili za čiščenje granitnih, marmornatih in keramičnih tal ter vseh sijajnih površin. Čistilo je narejeno na bazi alkohola in se hitro suši. Po čiščenju bo vaš prostor prijetno odišavljen z vonjem sivke.

Uporaba: Pred uporabo sredstvo razredčiti z vodo v razmerju 1:5 ali 1:30. Za dnevno čiščenje zadostuje mešalno razmerje 100 ml čistilnega sredstva na 10 litrov vode. Čistilo lahko uporabljate v razpršilki ali pa ga vlijete neposredno v vedro z vodo.

Več o čistilu v pdf priponki. (Velikost 0,5Mb) ali pokličite 040 978 480 (Nada)

Želim brezplačen test.

DIANOS CLEAN
za čiščenje keramičnih, lakirnih in plastificiranih površin.

To je visoko koncentrirano čistilno sredstvo, ki se uporablja se za čiščenje gladkih in sijajnih površin. Čistilo je narejeno na bazi alkohola in se hitro suši. Uporablja se predvsem za čiščenje vseh keramičnih ploščic (stenskih in talnih), lakiranih in plastificiranih površin (npr. kuhinjske omare z visokim sijajem) ter vseh vodoodpornih talnih površin.

Uporaba: Za zmerno umazane površine zadošča približno 100 ml čistila Dianos Clean na 10 litrov vode. Za zelo trdovratno umazanijo se odmerek lahko podvoji. Sredstvo se ne izpira z vodo. Čistilno sredstvo vsebuje negovalne polimerne premaze in tako z uporabo tudi ščiti površine čiščenja.

Več o čistilu v pdf priponki. (Velikost 1 MB) ali pokličite 040 978 480 (Nada)

Želim brezplačen test.

DIANOS H-4
za čiščenje vodnega in urinskega kamna.

To je koncentrirano čistilno sredstvo, ki se uporablja za čiščenje vodnega in urinskega kamna. Ne vsebuje solne kisline in deluje antibakterijsko. Izdelkom iz nerjavečega jekla in kroma daje sijaj (npr. armature v kopalnicah) in materialov ne poškoduje.

Uporaba: Čistilo redčite z vodo v razmerju 1:1 ali 1:20, odvisno od trdovratnosti umazanije. Mešanico nanesete na površino, pustite delovati kratek čas, podrgnete z gobico in sperete. Na težje dostopnih mestih prisotnost vodnega in urinskega kamna ugotovite tako, da se po nanosu mešanice, zaradi delovanja čistila, na površini začne ustvarjati pena (kemična reakcija).

Več o čistilu v pdf priponki. (Velikost 1 MB) ali pokličite 040 978 480 (Nada)

Želim brezplačen test.

DIANOS H-100
za čiščenje trdovratnega vodnega in urinskega kamna
in odtočnih cevi.

To je močno koncentrirano univerzalno kislo sredstvo, ki se uporablja za čiščenje vodnega in urinskega kamna. Če je na površini prisoten vodni ali urinski kamen se po nanosu mešanice, zaradi delovanja čistila, začne ustvarjati pena. Čistilo preprečuje tudi zamašitev odtočnih cevi.

Uporaba: Uporablja se za čiščenje površin, ki so pogosto v stiku z vodo in kjer se ustvarja veliko vodnega kamna. Čistilo se uporablja predvsem v živilsko predelovalni industriji, toplicah in kopališčih za čiščenje ploščic ter ostalih sanitarnih prostorov.
Dianos H-100 redčimo z mrzlo ali mlačno vodo v razmerju 1:10 ali 1:20, odvisno od trdovratnosti umazanije. Nanesemo na površino z razpršilko v obliki curka (ne pršimo z meglico) in pustimo delovati kratek čas. V primeru zelo trdovratne umazanije, površino obdelamo s krtačo in nato temeljito speremo z vodo.

Več o čistilu v pdf priponki. (Velikost 1 MB) ali pokličite 040 978 480 (Nada)

Želim brezplačen test.

DIANOS PRIMA-S
za mastno trdovratno umazanijo.

To je koncentrirano univerzalno čistilno sredstvo rumenkaste barve s prijetnim vonjem po limoni. Čistilo je prijazno do narave, zdravju neškodljivo in biološko razgradljivo. Čistilno sredstvo je močan razmaščevalec in uporablja se za odstranjevanje trdovratne umazanije. Odlikuje ga izredna učinkovitost in hitro delovanje.

Uporaba: Redči se z vodo v mešalnem razmerju 1:1 ali 1:20. Za dnevno vzdrževanje čistoče lahko sredstvo redčimo v razmerju 1:50. Mešanico čistila nanesete na površino, pustite delovati kratek čas, rahlo podrgnete z gobico ali s krtačo ter sperete z vodo. Najbolj primeren v težki metalni industriji za čiščenje in razmaščevanje delovnih strojev, kovinskih izdelkov in polizdelkov, delavniških tal. In za razmaščevanje v hotelskih kuhinjah, restavracijah, mesarijah ter obratih za proizvodnjo hrane.

Več o čistilu v pdf priponki. (Velikost 1 MB) ali pokličite 040 978 480 (Nada)

Želim brezplačen test.

DIANOS DIAGEL IN ORANGE POWER
čistilne paste za roke.

To so blage, kremne paste za roke. Kombinacija negovalnih sestavin z drobnimi abrazivi temeljito odstrani umazanijo. Ne vsebuje peska. Pasta je primerna za vsakodnevno uporabo in nima negativnega vpliva na kožo. Po umivanju s kremasto peno je koža gladka na otip in prijetnega vonja. Daianos Diagel ima prijeten vonj po limoni, Dianos Orange Power pa po pomaranči.

Uporaba:Pasto uporabljamo za odstranjevanje trdovratne in močne umazanije, nastale od olj in raznih maščob. Uporablja se predvsem v metalni industriji in na različnih področjih obrtništva (npr. avtomehanične delavnice). Lahko se uporablja na mokrih ali suhih rokah. Pasto nanesemo na roke in jih drgnemo toliko časa, da se umazanija loči od rok. Ko pasto nanesemo na roke, se ustvari pena, ki jo nato speremo z vodo ter roke obrišemo s suho brisačo.

Več o diagelu v pdf priponki. (Velikost 0.5Mb) ali pokličite 040 978 480 (Nada)

Želim brezplačen test.

DIANOS PURY ČISTILA
za mobilne toalete.

To so izdelki za čiščenje in dodatki za mobilne toalete za odstranjevanje vodnega kamna, apnenca in ostalih oblog, sanitarne tekočine in osvežilci za rezervoarje odpadnih vod.

Več o čistilu v pdf priponki. (Velikost 0.1Mb) ali pokličite 040 978 480 (Nada)

Želim brezplačen test.

DIANOS TOALETNI PAPIR IN BRISAČE
za mobilne toalete.

To je linija kakovostnih in učinkovitih toaletnih brisač in papirja za industrijo.

Več o čistilu v pdf priponki. (Velikost 0.1Mb) ali pokličite 040 978 480 (Nada)

Želim brezplačen test.

Začnite vpisovati in pritisnite Enter za iskanje