DIANOS H 100

ČISTILNO SREDSTVO ZA ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA

 

Opis

                                                        Dianos H 100 je močno koncentrirano kislo čistilno sredstvo, ki se uporablja za čiščenje vodnega in urinskega kamna. Če je na površini prisoten vodni ali urinski kamen se po nanosu mešanice, zaradi delovanja čistila, začne ustvarjati pena. Čistilo preprečuje tudi zamašitev odtočnih cevi.

Uporablja se za čiščenje površin, ki so pogosto v stiku z vodo in kjer se ustvarja veliko vodnega kamna. Čistilo se uporablja predvsem v  živilsko predelovalni industriji, toplicah in kopališčih za čiščenje ploščic ter ostalih sanitarnih prostorov. Dianos H 100 se ne uporablja tam kjer so fuge sanitarnih ploščic apnene. Za to se uporablja DIANOS H 4.

Dianos H-100 redčimo z vodo v razmerju do 1:20, odvisno od trdovratnosti umazanije. Nanesemo na površino z razpršilko v obliki curka (ne pršimo z meglico) in pustimo delovati kratek čas. V primeru zelo trdovratne umazanije, površino obdelamo s krtačo in nato temeljito speremo z vodo.

Pred vsako uporabo čistila H-100 je potrebno preizkusiti obstojnost materiala na majhni površini. Čistilo ni primerno za čiščenje marmorja in površin iz naravnega kamna (za čiščenje teh površin se uporablja DIANOS LAVANDA ali DIANOS CLEAN).  Prav tako ni primerno za čiščenje apnenih fug. Za to se uporablja DIANOS H 4.

Private File - Access Forbidden