DIANOS TER

DIANOS TER je sredstvo za čiščenje s katerim odstranjujemo katran, bitumen, smolo in druge trdovratne umazanije.    

Opis

NAMEN IN PODROČJA UPORABNOSTI:

DIANOS TER se uporablja za čiščenje v težki industriji, najbolj pa je primeren za uporabo v naftno predelovalni industriji, asfaltnih bazah, kotlovnicah in vsepovsod kjer je veliko ostankov naftnih derivatov. Sredstvo je primerno za čiščenje zelo zamaščenih motorjev, mašin, strojev, naprav itd. 

NAVODILA ZA UPORABO:

Sredstvo se ne redči z vodo ker je topilo, lahko pa ga po potrebi mešamo z petrolejem, odvisno od primera. Proizvod nanesemo na površine ki jih želimo očistiti z čopičem, metlo ali krtačo. Pustimo nekaj časa delovati, na to pa speremo s curkom vode ali z napravo pod visokim pritiskom. Lahko pa umazane dele nekaj časa namakamo v sredstvu da umazanija odstopi, potem pa speremo z napravo pod visokim pritiskom ali enostavno obrišemo z krpo.

NASVET:

Sredstvo se uporablja samo v hladnem stanju in se ga ne sme segrevati. Prostori kjer se odvija delo z tem sredstvom naj bodo dobro prezračevani. Potrebno je uporabljati zaščitne delovne rokavice in zaščitno obleko (več informacij v varnostnem listu).

SKLADIŠČNI POGOJI:

Čistilo v koncentrirani obliki hranimo v dobro zaprti posodi, na normalnih temperaturah, v prostoru ki je namenjen shranjevanju čistil

Proizvod je namenjen za profesionalno uporabo.