Pasta za roke DIANOS DIAGEL - pakiranje: vedro 10 lit

DIANOS DIAGEL je blaga kremna paste za roke. Kombinacija negovalnih sestavin z drobnimi abrazivi temeljito odstrani umazanijo. Ne vsebuje peska. Pasta je primerna za vsakodnevno uporabo in nima negativnega vpliva na kožo. Po umivanju s kremasto peno je koža gladka na otip in prijetnega vonja. Pasta DIANOS DIAGEL ima prijeten vonj po limoni. Ne vsebuje nobene mikroplastike in je povsem naravna.  

 

 

Opis

Pasto uporabljamo za odstranjevanje trdovratne in močne umazanije, nastale od olj in raznih maščob. Uporablja se predvsem v kovinski industriji in na različnih področjih obrtništva (npr. avtomehanične delavnice).

NAČIN UPORABE: Lahko se uporablja na mokrih ali suhih rokah. Pasto nanesemo na roke in jih drgnemo toliko časa, da se umazanija loči od rok. Ko pasto nanesemo na roke, se ustvari pena, ki jo nato speremo z vodo ter roke obrišemo s suho brisačo.

Na vedro se pritrdi dozirna pumpa s pomočjo katere doziramo pasto na roke. Ker je pasta iz povsem naravnih sestavin, jo na ta način ščitimo od negativnih zunanjih vplivov. 

 

Tehnična dokumentacija: