DIANOS AKSIT

Zelo močno kislo industrijsko čistilo

Opis

OPIS IN KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

Dianos Aksit je tekočina rdeče barve z močnim vonjem po mandeljnih.  Učinkovito, močno koncentrirano, zelo kislo čistilo ki je zelo učinkovito pri čiščenju trdovratne in težko odstranljive umazanije. 

NAMEN IN PODROČJA UPORABE:

Proizvod je primeren za uporabo v živilsko-predelovalni industriji, gradbeni in kovinski industriji, avtomobilski industriji, kopališčih, toplicah, avtopralnicah itd.  Uporablja se za čiščenje kislinsko odpornih površin, kamnitih fasad in tal.  Dianos Aksit zelo uspešno odstranjuje silikat, apnenec, cementne obloge, kovinsko rjo in pigmentne umazanije. Ni primeren za čiščenje visoko sijajnih (glaziranih) ploščic in brušenih kamnov, stekel, eloksiranih površin in emajlov, ter barvnih površin in materialov.

NAVODILA ZA UPORABO

Površino ki jo želimo očistiti, je najprej potrebno dobro navlažiti z vodo. Na to pa, glede na stopnjo umazanije, sredstvo redčimo z vodo v razmerju od 1 : 1 do 1: 50. Dianos Akisit nanesemo z krtačo in pustimo delovati približno 10 minut. Na to temeljito speremo z vodo.

OPOZORILO:

Pred uporabo je potrebno na majhni skrivni površini preizkusiti obstojnost materialov. Sredstva ne nanašajte z razpršilcem (ne sme se delati meglica), ampak z krtačo, metlo, čopičem ali polivanjem nanesti na površino. Pri delu morate obvezno uporabljati zaščitna sredstva in prezračevati prostore v katerih se odvija čiščenje. Potrebno se je držati navodil iz varnostnega lista.

SKLADIŠČNI POGOJI:

Čistilo v koncentrirani obliki hranimo v dobro zaprti posodi, na normalnih temperaturah, v prostoru ki je namenjen shranjevanju čistil

Proizvod je namenjen za profesionalno uporabo.